Cita biedra bloķēšana
Ja saņemat surogātpastu, vajāšanu, nepiemērotu saturu, pieprasījumus par jūsu privātajiem datiem, attēlus ar jums, kas valkā preci (ar vai bez redzama sejas) vai ja piedzīvojat jebkādu citu diskrimināciju, kas minēta mūsu kopienas standartiem, jums vajadzētu bloķēt dalībnieku:
- Dodieties uz biedra profilu
- Nospiediet trīspunktes simbolu augšējā labajā stūrī
- Izvēlieties Bloķēt
- Nospiediet Bloķēt dalībnieku , lai apstiprinātu savu izvēli
Bloķētais dalībnieks vairs nevarēs jums sūtīt ziņas vai pirkt jūsu preces. Turklāt jūs vairs neredzēsiet dalībnieka preces.
Atcerieties, ka jums vienmēr jāziņo par dalībniekiem, kuri pārkāpj mūsu Noteikumus un nosacījumus, Kataloga noteikumus un Kopienas standartus.
- Dodieties uz biedra profilu vai atveriet sarunu ar viņiem
- Noklikšķiniet uz Atbloķēt pogas, pēc tam apstipriniet savu izvēli, nospiežot Atbloķēt dalībnieku
- Šis atjaunos visu, ko biedrs iepriekš varēja darīt
Kā pircējam, ja esat veicis pasūtījumu un drīz pēc tam mūsu komanda bloķēja pārdevēja kontu, viņi joprojām varēs jums nosūtīt preci. Pretējā gadījumā vienkārši gaidiet, kamēr pasūtījums atcelsies pats — jūs saņemsiet savu naudu atpakaļ droši.